Пропустити навігацію

Про березневу індексацію пенсій на місцевому радіо

В ранковому ефірі програми «Огляд дня» телерадіокомпанії ТТБ  обласного радіо, 28 лютого поточного року, заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Володимир Івахов надав коментар про індексацію пенсій з 1 березня 2019 року.

Він зазначив, що розмір підвищення визначається індивідуально для кожного пенсіонера, в залежності від тривалості страхового стажу та заробітної плати. Індексація раніше призначених пенсій здійснюватиметься автоматично за матеріалами пенсійних справ, і не потребуватиме додаткових звернень громадян до органів Фонд – зауважив під час інтерв’ю Володимир Івахов.

Також поінформував радіослухачів про порядок доставки органами Пенсійного фонду монетизованих субсидій пенсіонерам одночасно з пенсією. Звернув увагу, що з усіх питань, пов’язаних з визначенням права на субсидію або її розміром, необхідно звертатись до відповідного органу соцзахисту.

DSC 0687 1024x683 - Про березневу індексацію пенсій на місцевому радіо DSC 0673 1024x683 - Про березневу індексацію пенсій на місцевому радіо

background Layer 1