Пропустити навігацію

Голова Правління Пенсійного фонду України з робочим візитом відвідав Тернопільщину

Розширена нарада за участю Голови правління Пенсійного фонду України Євгенія Капінуса відбулась у головному управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області. В заході взяли участь керівники структурних підрозділів головного управління та начальники об’єднаних управлінь та їх заступники.

Начальник головного управління Ігор Москалик підсумовуючи результати роботи зазначив, що планові завдання з надходження страхових внесків, адміністрування яких здійснюють органи Фонду в області, за січень-лютий 2019 року виконано на 116,0 %. Також відзначив, що із 01 березня проведено перерахунок пенсій для 261,6 тис. осіб, розмір пенсії підвищено для 220,3 тис. пенсіонерів (76,9% від усієї кількості пенсіонерів області). Середній розмір підвищення з урахуванням одноразової доплати складає 583,50 грн. Здійснюється виплата монетизованих субсидій для більше ніж 70 тис. жителів області.

Голова правління Пенсійного фонду України Евгеній Капінус подякував колективу органів Фонду в області за оперативну роботу з перерахунку пенсій та наголосив на пріоритетних завданнях роботи на 2019 рік, а це – наповнення бюджету Пенсійного фонду, робота з боржниками, зокрема з фізичними особами–підприємцями, покращення якості обслуговування громадян та легалізація зайнятості населення.

Єдині стандарти обслуговування, які доведені до територіальних органів Фонду, повинні виконуватись на належному рівні фахівцями пенсійної служби,  щоб люди були задоволені обслуговуванням. Громадяни повинні відчути, що пенсійні послуги, які надає Фонд максимально наближені до людей – наголосив Голова правління.

DSC 0763 1024x683 - Голова Правління Пенсійного фонду України з робочим візитом відвідав Тернопільщину

background Layer 1