Пропустити навігацію

Виїзні прийоми громадян у Монастириському, Теребовлянському та Чортківському районах

Спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області провели виїзні прийоми громадян у Монастириському, Теребовлянському та Чортківському районах. Дані заходи є одним із методів інформаційно-роз’яснювальної роботи, за допомогою яких громадяни мають змогу отримувати роз’яснення щодо пенсійного забезпечення не відвідуючи органів Фонду.

Питання, які задавали жителі районів на чергових зустрічах, були щодо перерахунку пенсій для працюючих пенсіонерів, переходу з одного виду пенсійної виплати на інший, віку виходу на пенсію та щодо пенсії по втраті годувальника. Також особливу увагу спеціалісти Головного управління приділили питанню легального працевлаштування та набуття страхового стажу, що є гарантією соціальної захищеності в майбутньому.

Разом з тим фахівці Фонду розповіли присутнім про електронні послуги від Пенсійного фонду України, зокрема про Вебпортал, Смс-інформування та можливість подання документів в електронному вигляді для призначення пенсії не виходячи з дому, за допомогою послуги – «е-пенсія».

Terebovlya vyyiznyj 2 1024x576 - Виїзні прийоми громадян у Монастириському, Теребовлянському та Чортківському районах

CHortkiv vyyiznyj selo Kapustyntsi 1024x614 - Виїзні прийоми громадян у Монастириському, Теребовлянському та Чортківському районах

Monastyryska vyyiznyj 6 1024x768 - Виїзні прийоми громадян у Монастириському, Теребовлянському та Чортківському районах

Terebovlya vyyiznyj 3 1024x576 - Виїзні прийоми громадян у Монастириському, Теребовлянському та Чортківському районах

background Layer 1