Пропустити навігацію

Скрепецька Галина Романівна

 

foto 2 224x300 - Скрепецька Галина Романівна

Скрепецька Галина Романівна

заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України

в Тернопільській області

Народилася 20 вересня 1979 року у місті Тернополі.

Має повну вищу освіту. У 2001 році закінчила Тернопільську академію народного господарства, де отримала спеціальність «Фінанси» за кваліфікацією «Економіст».

Трудовий шлях на посаді державної служби розпочала у вересні 2002 року, як провідний спеціаліст підвідділу з питань призначення та виплати пенсій відділу пенсійного забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області, м. Тернопіль.

Продовжила свою роботу на посаді головного спеціаліста відділу пенсійного забезпечення Головного управління  Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

Займала посади: з жовтня 2004 року – заступника начальника відділу пенсійного забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області; з квітня 2014 року – начальника відділу пенсійного забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області; з серпня 2014 року – начальника управління пенсійного забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.    

 

Наказом Пенсійного фонду України від 24 липня 2019 року призначена на посаду заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

Заміжня, має дві доньки.

 

background Layer 1