Пропустити навігацію

Готуєшся стати пенсіонером? Відвідай заняття у «Школі майбутнього пенсіонера»!

В Головному управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області діє  «Школа майбутнього пенсіонера». Чергові такі «уроки» спеціалісти відділів обслуговування громадян (сервісних центрів) провели для громадян передпенсійного віку у Збаразькому, Монастириському та Тернопільському районах.

Такі заходи допомагають громадянам підготуватися до нового статусу, вчасно виправити неточності записів та отримати підтверджуючі документи.

Фахівці Фонду розповіли присутнім про перелік необхідних документів для призначення пенсії, звернули увагу на важливість коректних записів у трудових книжках та наголосили на необхідності оформлення трудових відносин, що надає право на призначення пенсії у майбутньому.

Також, спеціалісти Головного управління ознайомили учасників заходу із ектронними послугами, що надає Пенсійний фонд України та перевагами їх використання. Зокрема, про можливість контролювати сплату внесків та зарахування страхового стажу за допомогою Вебпорталу та Смс-інформування, про оформлення електронного пенсійного посвідчення, яке одночасно є і платіжною банківською карткою та про можливість подання документів для призначення пенсії в електронному вигляді, не відвідуючи органів Фонду.

Ternopil rajon shkola 1024x768 - Готуєшся стати пенсіонером? Відвідай заняття у «Школі майбутнього пенсіонера»!

Monastyrysk shkola 3 1024x768 - Готуєшся стати пенсіонером? Відвідай заняття у «Школі майбутнього пенсіонера»!

Zbarazh shkola 1 1024x768 - Готуєшся стати пенсіонером? Відвідай заняття у «Школі майбутнього пенсіонера»!

background Layer 1