Пропустити навігацію

Фахівці Фонду роз’яснюють основні зміни у пенсійному забезпеченні під час виїзних прийомів громадян

Спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області провели виїзні прийоми громадян у  Колодненській і Скориківській об’єднаних територіальних громадах. Такі заходи мають на меті надання консультаційної допомоги населенню з питань пенсійного забезпечення.

Фахівці Підволочиського та Збаразького відділів обслуговування громадян розповіли відвідувачам про перерахунок пенсійних виплат з 01 січня 2020 року непрацюючим пенсіонерам, які досягли віку 65 років і мають тривалий страховий стаж, останні зміни у пенсійному забезпеченні, важливість легального працевлаштування та мінімальний страховий стаж, який необхідно мати при оформленні пенсії. Разом з тим, спеціалісти Фонду надали відповіді на запитання відвідувачів щодо перерахунків пенсійних виплат для працюючих пенсіонерів, можливості добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, а також які необхідно мати документи для призначення пенсії на пільгових умовах та по вислузі років.

Представники Фонду порекомендували громадянам стати користувачами електронних сервісів Пенсійного фонду України та скористатися мобільним додатком «Пенсійний фонд», який надає зручну можливість громадянам контролювати з мобільних пристроїв сплату страхових внесків та зарахування страхового стажу.

Pidvolochysk vyyiznyj 768x1024 - Фахівці Фонду роз’яснюють основні зміни у пенсійному забезпеченні під час виїзних прийомів громадян

Zbarazh vyyiznyj 1 1024x768 - Фахівці Фонду роз’яснюють основні зміни у пенсійному забезпеченні під час виїзних прийомів громадян

background Layer 1