Пропустити навігацію

Пряма телефонна лінія в дії

Для того, щоб громадяни могли своєчасно отримати роз’яснення щодо пенсійного забезпечення спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області провели прямі телефонні лінії для мешканців Бережанського, Зборівського і Монастириського районів та міста Тернополя.

Протягом однієї години спеціалісти Фонду консультували додзвонювачів щодо результатів проведення індексації пенсії, переваг отримання пенсійних виплат через установи банків, а також умов призначення різних видів пенсій та необхідних документів для їх оформлення.  

Разом з тим фахівці сервісних центрів розповіли слухачам про переваги надання електронних послуг Пенсійним фондом через вебпортал, завдяки якому можна дистанційно отримати інформацію про набутий страховий стаж, нараховану заробітну плату чи пенсію та необхідні довідки.

Пенсійний фонд України рекомендує людям літнього віку в умовах розповсюдження коронавірусної інфекції мінімізувати соціальні контакти.

Отримати відповіді на нагальні питання щодо призначення, перерахунків та виплати пенсій можливо не виходячи з дому у телефонному режимі, або через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua/). 

         Бережіть себе – збережете Україну!

Zboriv 1 768x1024 - Пряма телефонна лінія  в дії

Monastyrysk 1 768x1024 - Пряма телефонна лінія  в дії

Berezhany 1 768x1024 - Пряма телефонна лінія  в дії

Ternopil misto 1 768x1024 - Пряма телефонна лінія  в дії

background Layer 1