Пропустити навігацію

Пряма телефонна лінія – в дії

«Щодо необхідного страхового стажу для виходу у 2020 році на пенсію за віком, перерахунку пенсійних виплат 65-річним не працюючим пенсіонерам, доплати до пенсійної виплати членам родин загиблих військовослужбовців, про зарахування до страхового стажу підприємницької діяльності та сезонних робіт в сільському господарстві», –  на ці, та ряд інших запитань, відповіді в телефонному режимі отримали жителі Тернопільщини під час прямої телефонної лінії.

В умовах карантину проведення такого формату спілкування є надзвичайно актуальним, адже громадяни мають змогу отримати відповіді на запитання та консультації щодо пенсійного забезпечення не виходячи з дому.

Чергову таку пряму лінію провів начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігор Москалик.

Разом із кваліфікованими роз’ясненнями Ігор Москалик надав додзвонювачам інформацію про ряд послуг, які надає вебпортал Пенсійного фонду України. За допомогою даних сервісів можна подати документи на призначення пенсії, розрахувати розмір своєї майбутньої пенсії, отримати довідки із QR-кодом, подати заяву на перерахунок пенсії, отримати відомості з реєстру застрахованих осіб щодо стажу та заробітної плати, а також, контролювати роботодавця щодо дотриманням ним законодавства про працю, підключивши послугу СМС-інформування, не відвідуючи органів Фонду особисто.

DSC 1853 1024x785 - Пряма телефонна лінія - в дії

background Layer 1