Пропустити навігацію

Про пенсійне забезпечення під час прямої телефонної лінії

Cпеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області провели чергові прямі телефонні лінії для жителів Борщівського, Чортківського, Збаразького та Бучацького районів, під час яких громадяни мали нагоду оперативно вирішити питання щодо пенсійного забезпечення.

Жителі області цікавилися переходом з пенсії по інвалідності на пенсію за віком, порядком перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам, віком виходу на пенсію, величиною страхового стажу та переліком документів, необхідних для призначення пенсійної виплати.

Окрім того, фахівці Фонду розповіли додзвонювачам про переваги користування вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України, який дає можливість самостійно здійснювати контроль за персональними даними та дистанційно отримувати  послуги лише зареєструвавшись в особистому кабінеті користувача. За допомогою данного електронного сервісу у будь-який зручний час громадяни можуть ознайомитись зі своєю пенсійною справою, складовими пенсійних виплат, подивитись свій страховий стаж, офіційну заробітну плату, замовити та отримати довідки.

Всі учасники прямої телефонної лінії отримали грунтовні та вичерпні відповіді на свої запитання.

Borshhiv 1 1024x796 - Про пенсійне забезпечення під час прямої телефонної лінії Buchach 768x1024 - Про пенсійне забезпечення під час прямої телефонної лінії Zbarazh 1 768x1024 - Про пенсійне забезпечення під час прямої телефонної лінії

background Layer 1