Пропустити навігацію

Флешмоб-акції: «Забезпеч своє майбутнє – відмовся від заробітної плати у «конверті»

У рамках інформаційної компанії, спрямованої на підтримку легалізації заробітної плати та трудової зайнятості, фахівці Головного управління Пенсійного фонду в Тернопільській області провели на центральних вулицях Підволочиська, Теребовлі, Ланівців та Тернополя флешмоби. Головне завдання флешмоб-акцій – змусити людей замислитись над залежністю майбутнього пенсійного забезпечення від офіційних трудових відносин.

Під час заходу організатори акції поінформували громадян  про переваги офіційно оформлених трудових відносин і легальної заробітної плати та розповіли про їх взаємозв’язок зі страховим стажем і майбутньою пенсією.

Спеціалісти Головного управління запевнили небайдужих громадян, що лише легальне працевлаштування є гарантією соціальної захищеності кожного та попередили, що неповна трудова зайнятість є прихованим частковим безробіттям. Тому фахівці Фонду закликали учасників акції вимагати від роботодавців офіційного оформлення на повний робочий день та виплату заробітної плати згідно чинного законодавства.

У ході живого спілкування організатори акції роздали бажаючим громадянам тематичні інформаційні буклети та розповіли про сервіси вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України – смс-інформування та отримання довідок з QR-кодом.

Pidvolochysk 1 1024x768 - Флешмоб-акції: «Забезпеч своє майбутнє – відмовся від заробітної плати у «конверті» Terebovlya 1 1024x576 - Флешмоб-акції: «Забезпеч своє майбутнє – відмовся від заробітної плати у «конверті» Ternopilskyj rajon 1 1024x768 - Флешмоб-акції: «Забезпеч своє майбутнє – відмовся від заробітної плати у «конверті»Lanivtsi 1 1024x768 - Флешмоб-акції: «Забезпеч своє майбутнє – відмовся від заробітної плати у «конверті»

background Layer 1