Пропустити навігацію

Отримуй відповіді на актуальні питання не виходячи з дому!

В період карантинних обмежень, для надання кваліфікованих роз’яснень з питань пенсійного забезпечення, фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області систематично проводять прямі телефонні лінії. Чергові відповіді на запитання з питань пенсійного забезпечення отримали жителі Бережанського, Зборівського, Монастириського районів та міста Тернополя.

У форматі телефонного спілкування спеціалісти Головного управління надали фахові роз’яснення громадянам з актуальних питань пенсійного забезпечення, зокрема, щодо умов призначення та порядку нарахування пенсійних виплат, відповіли на індивідуальні запитання щодо можливостей дострокового виходу на пенсію, зарахування періодів роботи до страхового стажу та порядку оформлення допомоги на поховання. 

Окрім того, фахівці Фонду наголосили громадянам про роботу вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та мобільний додаток «Пенсійний фонд». За допомогою даних електронних сервісів, під час карантину, громадяни мають змогу отримати ряд послуг вдома, не звертаючись до територіальних управлінь особисто.

Berezhany 1 768x1024 - Отримуй відповіді на актуальні питання не виходячи з дому! Zboriv 1 768x1024 - Отримуй відповіді на актуальні питання не виходячи з дому! m.Ternopil 580x1024 - Отримуй відповіді на актуальні питання не виходячи з дому! Monastyrysk 768x1024 - Отримуй відповіді на актуальні питання не виходячи з дому!

background Layer 1