Пропустити навігацію

Про пенсійні справи – на прямій телефонній лінії

Відбулись прямі телефонні лінії для жителів Гусятинського, Козівського Кременецького і Заліщицького районів, під час яких громадяни мали можливість звернутися із своїми питаннями до фахівців Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

За час проведення прямої телефонної лінії спеціалісти Фонду надали жителям районів консультації щодо питань пенсійного забезпечення, зокрема вимог пенсійного законодавства щодо збільшення  страхового стажу для призначення пенсії за віком і важливості легальної зайнятості. Окрім того, фахівці сервісних центрів роз’яснили порядок зарахування періодів трудової діяльності до страхового стажу, умови добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, порядок призначення пенсії на пільгових умовах та надали перелік необхідних документів для її оформлення.

Поряд з тим, представники Фонду повідомили громадянам про нові електронні послуги Пенсійного фонду. Ознайомили із сервісом «пенсійний калькулятор», який дає можливість дистанційно без відвідування сервісних центрів розрахувати попередній розмір майбутньої пенсії та розповіли, як стати користувачем вебпорталу, щоб скористатися цією послугою.

Gusyatyn 2 768x1024 - Про пенсійні справи – на прямій телефонній лінії Zalishhyky 1 768x1024 - Про пенсійні справи – на прямій телефонній лінії Kozova pryama liniya 1024x768 - Про пенсійні справи – на прямій телефонній лінії Kremenets 2 759x1024 - Про пенсійні справи – на прямій телефонній лінії

background Layer 1