Пропустити навігацію

Про важливість легального працевлаштування в рамках флешмобу

На підтримку легальної зайнятості та недопущення отримання заробітної плати «в конвертах» фахівці Головного управління Пенсійного фонду в Тернопільській області провели на центральних вулицях Бережан, Зборова, Монастириська та Тернополя флешмоби.

За допомогою плакатів: «Поважай свою працю – захищай свої права», «Хочеш пенсію – сплачуй внески» та «Ні – заробітній платі у конвертах» – організатори заходу привертали увагу жителів міст.

Учасники флешмобу закликали мешканців  оформляти трудові відносини офіційно та в жодному разі не погоджуватися на оплату праці «в конверті», яка тільки справляє враження про добре матеріальне забезпечення, насправді ж позбавляє працівника належних соціальних виплат та перспективи у майбутньому отримати гідну, справедливо заслужену пенсію.

У ході живого спілкування представники Фонду роздавали бажаючим тематичні буклети з питань легалізації заробітної плати та запропонували зареєструватися на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду, щоб надалі, у зручний для них час, контролювати сплату роботодавцем страхових внесків, необхідних для зарахування періодів роботи до страхового стажу.

Berezhany 2 768x1024 - Про важливість легального працевлаштування в рамках флешмобу Zboriv 2 1024x768 - Про важливість легального працевлаштування в рамках флешмобу Monastyrysk 1 1024x768 - Про важливість легального працевлаштування в рамках флешмобу

background Layer 1