Пропустити навігацію

Спеціалісти Головного управління консультують громадян з питань пенсійного забезпечення під час прямої телефонної лінії

В черговий раз в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області відбулись прямі телефонні лінії для жителів Бережанського, Зборівського, Монастириського районів та міста Тернополя під час яких додзвонювачі мали нагоду дізнатися про зміни у пенсійному забезпеченні.

Громадян цікавили питання розміру пенсійної виплати, встановлення надбавки до пенсії учаснику бойових дій, можливості зміни дати виплати пенсії та розміру страхового стажу, необхідного для виходу на пенсію.

Фахівці Фонду розповіли про можливість завчасного подання документів для їх правової оцінки, укладення договору про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та важливість оформлення трудових відносин для набуття страхового стажу, необхідного для права на пенсію.

Окрім того, спеціалісти Фонду повідомили про функціонування вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та мобільний додаток «Пенсійний фонд», за допомогою якого усі зареєстровані користувачі мають можливість в онлайн режимі відстежувати інформацію щодо суми призначеної пенсії, перерахунку пенсійних виплат та зарахованого страхового стажу у зручному форматі мобільних пристроїв.

Представники Головного управління на кожне із поставлених запитань надали детальні відповіді згідно чинного законодавства.

Berezhany 633x1024 - Спеціалісти Головного управління консультують громадян з питань пенсійного забезпечення під час прямої телефонної лінії Zboriv 768x1024 - Спеціалісти Головного управління консультують громадян з питань пенсійного забезпечення під час прямої телефонної лінії m. Ternopil 1024x498 - Спеціалісти Головного управління консультують громадян з питань пенсійного забезпечення під час прямої телефонної лінії Monastyrysk 768x1024 - Спеціалісти Головного управління консультують громадян з питань пенсійного забезпечення під час прямої телефонної лінії

background Layer 1