Пропустити навігацію

Про пенсійні справи – на прямій телефонній лінії

Відбулись прямі телефонні лінії для жителів Бережанського,Зборівського і Монастириського районів та міста Тернополя, під час яких громадяни мали можливість звернутися із своїми питаннями до фахівців Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

За час проведення прямих телефонних ліній представники Фонду надали жителям районів консультації з питань пенсійного забезпечення, зокрема  грудневого перерахунку пенсійних виплат у зв’язку із зміною соціальних стандартів та вимог пенсійного законодавства щодо збільшення  страхового стажу для призначення пенсії за віком. Окрім того, дозвонювачів цікавили питання важливості легальної зайнятості, порядку зарахування періодів трудової діяльності до страхового стажу та можливостей електронного пенсійного посвідчення.

Поряд з тим, спеціалісти сервісних центрів рекомендували усім громадянам отримувати пенсійні послуги через онлайн сервіси вебпорталу Пенсійного фонду України та подавати документи для призначення пенсії в електронному вигляді з дому, не звертаючись до сервісних центрів особисто.

Berezhany 1 1024x768 - Про пенсійні справи – на прямій телефонній лінії Zboriv 1 768x1024 - Про пенсійні справи – на прямій телефонній лінії Monastyrysk 1 768x1024 - Про пенсійні справи – на прямій телефонній лінії Ternopil 718x1024 - Про пенсійні справи – на прямій телефонній лінії

background Layer 1