Пропустити навігацію

КОНСУЛЬТУЄМО ТА РОЗ’ЯСНЮЄМО У ТЕЛЕФОННОМУ РЕЖИМІ

З метою наближення послуг до людей, спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області провели прямі телефонні лінії для жителів Гусятинського, Кременецького, Козівського і Заліщицького районів.

Чимало питань стосувалося призначення та перерахунку пенсій, залежності розміру майбутньої пенсії від набутого страхового стажу та розміру заробітної плати. Разом з тим, громадяни цікавилися алгоритмом надання застрахованим особам у 2020 році одноразової матеріальної допомоги застрахованим особам, які можуть втратити доходи у разі повної заборони сфери їх діяльності внаслідок посилення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Крім того, фахівці сервісних центрів ознайомили дозвонювачів з функціональними можливостями і перевагами використання вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Зазначили, що завдяки електронним сервісам можна дізнатися, не виходячи з дому, свої персональні дані зокрема, суму сплачених страхових внесків, тривалість страхового стажу, розмір нарахованої заробітної плати чи призначеної пенсії.

Gusyatyn 2 768x1024 - КОНСУЛЬТУЄМО ТА РОЗ’ЯСНЮЄМО У ТЕЛЕФОННОМУ РЕЖИМІ Zalishhyky 2 768x1024 - КОНСУЛЬТУЄМО ТА РОЗ’ЯСНЮЄМО У ТЕЛЕФОННОМУ РЕЖИМІ Kozova 2 768x1024 - КОНСУЛЬТУЄМО ТА РОЗ’ЯСНЮЄМО У ТЕЛЕФОННОМУ РЕЖИМІ Kremenets 2 - КОНСУЛЬТУЄМО ТА РОЗ’ЯСНЮЄМО У ТЕЛЕФОННОМУ РЕЖИМІ

background Layer 1