Пропустити навігацію

Фахівці Фонду консультують жителів області з питань пенсійного забезпечення у зручному телефонному форматі

Жителі Гусятинського, Кременецького, Козівського та Заліщицького районів під час проведення прямої телефонної лінії мали нагоду отримати відповіді щодо питань пенсійного забезпечення.

Найбільше громадяни цікавились питаннями мінімального страхового стажу для призначення пенсії за віком у поточному році, умовами перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам, порядком оформлення документів для виплати допомоги на поховання і недоотриманої пенсії та чинниками, від яких залежить розмір пенсійної виплати.

Також, фахівці Головного управління розповіли слухачам про переваги користування вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України, який дає можливість самостійно здійснювати контроль за персональними даними та дистанційно отримувати  послуги лише зареєструвавшись в особистому кабінеті користувача. За допомогою данного електронного сервісу у будь-який зручний час громадяни можуть ознайомитись зі своєю пенсійною справою, складовими пенсійних виплат, подивитись свій страховий стаж, офіційну заробітну плату, замовити та отримати довідки.

Gusyatyn 768x1024 - Фахівці Фонду консультують жителів області з питань пенсійного забезпечення  у зручному телефонному форматі Zalishhyky 575x1024 - Фахівці Фонду консультують жителів області з питань пенсійного забезпечення  у зручному телефонному форматі Kozova 768x1024 - Фахівці Фонду консультують жителів області з питань пенсійного забезпечення  у зручному телефонному форматі Kremenets - Фахівці Фонду консультують жителів області з питань пенсійного забезпечення  у зручному телефонному форматі

background Layer 1