Пропустити навігацію

Відповіді на актуальні запитання з пенсійного забезпечення під час прямої телефонної лінії

Для того, щоб громадяни мали можливість отримати фахові консультації щодо пенсійного забезпечення, спеціалісти Головного управління Пенсійного  фонду України в Тернопільській області провели прямі телефонні лінії для жителів Бережанського, Зборівського Монастириського районів та міста Тернополя.

У ході телефонного діалогу, фахівці Фонду відповіли на ряд актуальних питань вимог пенсійного законодавства, зокрема на запитання щодо порядку призначення пенсій різних видів та складовими, які впливають на формування їх розміру, умов зарахування до страхового стажу періодів служби у війську та перебування у відпустці по догляду за дитиною.

Поряд з тим, представники Головного управління поінформували громадян про роботу вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та мобільний додаток «Пенсійний фонд». За допомогою даних електронних сервісів, під час карантину, громадяни мають змогу отримати ряд послуг вдома, не звертаючись до територіальних управлінь особисто.

Zboriv 768x1024 - Відповіді на актуальні запитання з пенсійного забезпечення під час прямої телефонної лініїBerezhany 1024x768 - Відповіді на актуальні запитання з пенсійного забезпечення під час прямої телефонної лініїMonastyryska 768x1024 - Відповіді на актуальні запитання з пенсійного забезпечення під час прямої телефонної лінії

background Layer 1