Пропустити навігацію

Про важливість офіційного працевлаштування у форматі флешмобу

Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області продовжує інформаційні заходи на тему детінізації трудових відносин. З метою привернення уваги громадськості до проблем неофіційного працевлаштування працівники Фонду провели флешмоби для жителів Гусятина, Кременця, Козови та Заліщиків під гаслами «Ми за легальну заробітну плату» та «Легальне працевлаштування забезпечує право на пенсію».

Учасники флешмобу спілкувалися з громадянами та закликали їх відповідально ставитися до свого майбутнього, адже, отримуючи заробітну плату в «конверті», працівники втрачають  соціальні гарантії та позбавляють себе гідної пенсії в майбутньому. Спеціалісти Головного управління повідомили, що з 01 січня 2021 року збільшилась вимога до страхового стажу для набуття права на пенсію і становить – 28 років.

Окрім того, у ході живого спілкування представники Фонду повідомили небайдужим перехожим, що кожен громадянин має можливість контролювати нарахування заробітної плати – щомісячно перевіряти, з якої заробітної плати сплачено соціальний внесок зареєструвавшись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду.

Gusyatyn 1 1024x895 - Про важливість офіційного працевлаштування у форматі флешмобу Zalishhyky 1 1024x768 - Про важливість офіційного працевлаштування у форматі флешмобу Kremenets 1 - Про важливість офіційного працевлаштування у форматі флешмобу

background Layer 1