Пропустити навігацію

Пенсійний фонд консультує!

Результатами проведеної індексації пенсій з 01 березня 2021 року, умовами виходу на пенсію на пільгових умовах, порядком проведення доплати до мінімального страхового внеску та мінімальним страховим стажем, який необхідно мати для оформлення пенсії за віком у 2021 році – з такими та іншими запитаннями звертались жителі Гусятина, Кременця, Козови та Заліщик під час прямих телефонних ліній.

В умовах карантину проведення такого формату спілкування є надзвичайно актуальним, адже громадяни мають змогу отримати відповіді на запитання та консультації щодо пенсійного забезпечення не виходячи з дому.

Водночас, спеціалісти Головного управління ознайомили дозвонювачів із сучасними електронними послугами, що надає Пенсійний фонд України та перевагами  використання онлайн сервісів «електронна трудова книжка» та «електронний калькулятор». Зокрема, розповіли про можливість дистанційно контролювати сплату соціального внеску і зарахування страхового стажу та самостійно розрахувати прогнозований розмір майбутньої пенсії, не відвідуючи органів Фонду.

Gusyatyn 576x1024 - Пенсійний фонд консультує! Zalishhyky 1024x575 - Пенсійний фонд консультує! Kozova 765x1024 - Пенсійний фонд консультує! Kremenets 768x1024 - Пенсійний фонд консультує!

background Layer 1