Пропустити навігацію

Про останні зміни в пенсійному забезпеченні у телефонному режимі

Про вимогу до страхового стажу у 2021 році, результати проведеної індексації пенсій з 01 березня 2021 року, можливість самостійно «докупити» страховий стаж, порядок перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам –  на ці, та ряд інших запитань, відповіді в телефонному режимі отримали жителі Тернопільщини під час прямої телефонної лінії.

В умовах карантину проведення такого формату спілкування є надзвичайно актуальним, адже громадяни мають можливість отримати відповіді на запитання щодо пенсійного забезпечення не виходячи з дому.

Чергову пряму лінію провів заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Володимир Івахов.

Також, спеціаліст Фонду розповів дозвонювачам про можливість вирішення більшості питань за допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, без особистих відвідувань відділів обслуговування громадян. Також, повідомив про сервіс автоматичного призначення пенсії, який передбачає подання документів для оформлення пенсійної виплати за віком у електронному форматі.

IMG 4039 1024x769 - Про останні зміни в пенсійному забезпеченні у телефонному режимі

background Layer 1