Пропустити навігацію

Керівництво Пенсійного фонду Тернопільщини на прямому телефонному зв’язку

У зручному телефонному форматі, який надзвичайно актуальний в умовах стримання поширення коронавірусної інфекції, керівництво Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області систематично проводить прямі телефонні лінії для жителів Тернопільщини. Така форма спілкування дає змогу громадянам отримати відповіді на запитання не відвідуючи органів Фонду особисто.

Щодо зміни способу виплати пенсій із 01 вересня 2021 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2021 року № 277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсії та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України», мінімального страхового стажу, який необхідно мати для призначення пенсії за віком, порядку зарахування до стажу періодів перебування на обліку в центрі зайнятості, умов виходу на пенсію на пільгових умовах –  на ці, та ряд інших запитань, відповіді додзвонювачам, надав заступник начальника Головного управління Володимир Івахов.

Разом із кваліфікованими роз’ясненнями фахівець Фонду надав громадян інформацію про ряд послуг, які надає вебпортал Пенсійного фонду України.

IMG 5980 1024x728 - Керівництво Пенсійного фонду Тернопільщини на прямому телефонному зв’язку

background Layer 1