Пропустити навігацію

У Нараївській ОТГ відкрили віддалене робоче місце працівника Пенсійного фонду

Відтепер, мешканцям Нараївської ОТГ для отримання пенсійних послуг не потрібно їхати у районний центр.

 У селі Нараїв, що знаходиться у Тернопільському районі, відбулося відкриття віддаленого робочого місця для працівників Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області. У заході взяли участь перший заступник голови Нараївської сільської ради Вишнівецький Володимир Петрович та начальник відділу обслуговування громадян № 1 Наконечна Марія Василівна. Створене робоче місце дасть змогу місцевим жителям та мешканцям навколишніх сіл отримати необхідні консультації та відповіді на важливі питання за місцем проживання.

Громадяни можуть ознайомитися з графіком прийому фахівців та переліком послуг, які вони можуть тут отримувати. Також у віддаленому робочому місці пенсіонери можуть отримати роз’яснення щодо підготовки необхідних документів для призначення пенсій, як залежить стаж, набутий людиною за свою трудову діяльність, від сплати страхових внесків та відповіді на інші важливі запитання.

Особливої уваги заслуговує те, що жителі громади можуть отримати необхідну їм інформацію дистанційно, що пропонує Фонд, зокрема через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України.

IMG 6211 1024x768 - У Нараївській ОТГ відкрили віддалене робоче місце працівника Пенсійного фонду

IMG 6212 1024x768 - У Нараївській ОТГ відкрили віддалене робоче місце працівника Пенсійного фонду

IMG 6213 1024x768 - У Нараївській ОТГ відкрили віддалене робоче місце працівника Пенсійного фонду

IMG 6214 1024x768 - У Нараївській ОТГ відкрили віддалене робоче місце працівника Пенсійного фонду

background Layer 1