Пропустити навігацію

На Тернопільщині провели виїзні прийоми громадян

Фахівці Головного управління області провели виїзні прийоми громадян у віддалених робочих місцях для жителів Мельниця-Подільської, Почаївської, Товстенській та Білецької ОТГ. Проведення таких прийомів дає змогу наблизити пенсійні послуги до людей та зробити вирішення важливих запитань максимально зручним та якісним.

Фахівці Фонду в області  ознайомили  присутніх із переліком пенсійних послуг, які надають працівники Головного управління відповідно до затвердженого графіка прийому громадян та запропонували усім активніше долучатися до дистанційних форм обслуговування, зокрема, скористатися можливостями вебпорталу Пенсійного фонду України, що дає змогу контролювати сплату внесків та зарахування страхового стажу, подавати документи для призначення пенсії в електронному вигляді та отримувати довідки з QR-кодом.

У ході спілкування спеціалісти Головного управління акцентували увагу громадян на запланованому із 01 червня 2021 року поетапному впровадженні електронної форми листків непрацездатності сформованих на підставі медичних висновків про тимчасову непрацездатність.

1 - На Тернопільщині провели виїзні прийоми громадян 2 - На Тернопільщині провели виїзні прийоми громадян

background Layer 1