Пропустити навігацію

Фахівці Головного управління консультують громадян під час виїзних прийомів

Систематично, відповідно до укладених графіків, спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області проводять виїзні прийоми громадян на віддалених робочих місцях. Цього разу такі прийоми були проведені в селі Нове Село Скориківської ОТГ, в селі Гончарівка Монастириської ОТГ, Гримайлівській селищній раді, а також в Байковецькій, Борсуківській, Трибухівській, Скала-Подільській, Іванівській, Лопушненській, Козлівській, Теребовлянській, Нагірянській і Заводській ОТГ.

Фахівці Фонду в області ознайомили присутніх із переліком пенсійних послуг, які надають працівники Головного управління, відповідали на запитання щодо перерахунків пенсій працюючим пенсіонерам з 1 квітня 2021 року, зміни прожиткового мінімуму та розміру мінімальної пенсії з 1 липня 2021 року. Актуальним також були запитання про облік трудової діяльності працівника в електронній формі. Адже Закон, що регламентує порядок здійснення такого обліку, вступає в дію 10 червня 2021 року.

У ході спілкування спеціалісти Головного управління також акцентували увагу присутніх на поетапному впровадженні електронної форми листків непрацездатності з 1 червня 2021 року, сформованих на підставі медичних висновків про тимчасову непрацездатність.

1 4 - Фахівці Головного управління консультують громадян під час виїзних прийомів 2 3 - Фахівці Головного управління консультують громадян під час виїзних прийомів 3 - Фахівці Головного управління консультують громадян під час виїзних прийомів 4 - Фахівці Головного управління консультують громадян під час виїзних прийомів

background Layer 1