Пропустити навігацію

Кваліфіковані консультації щодо пенсійного забезпечення під час виїзних прийомів громадян

Для забезпечення доступності пенсійних послуг, спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області, відповідно до затверджених графіків, продовжують виїзні прийоми громадян на віддалених робочих місцях. Зокрема, представники Головного управління провели прийом у Копичинецькій міській територіальній громаді, Купчинецькій, Микулинецькій, Золотниківській, Озернянській об’єднаних територіальних громадах, а також у селі Озерняни Борщівської ОТГ, в селі Кам’янки Підволочиської ОТГ та в селі Дунаїв Кременецької ОТГ.

Фахівці Фонду надали місцевим мешканцям роз’яснення щодо перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам з 01 квітня 2021 року, умов виходу на пенсію за віком у 2021 році, переліку документів, необхідних для призначення пенсії, залежності розміру пенсійної виплати від величини страхового стажу та заробітної плати, умов зарахування страхового стажу, порядку виплати допомоги на поховання та недоотриманої пенсії, особливостей зміни способу виплати та доставки пенсії з 1 вересня.

Крім того, повідомили громадянам, які звернулися на прийом, про зручну можливість призначення пенсії в автоматичному режимі та інші електронні послуги вебпорталу Пенсійного фонду України, котрі дають можливість вирішувати питання пенсійного забезпечення без відвідування сервісних центрів. Закликали користуватись сучасними електронними сервісами Фонду, щоб завжди бути в курсі важливих питань пенсійного забезпечення, а за виникнення потреби у фахових консультаціях звертатись до спеціалістів за телефонами гарячих ліній.

1 9 1024x767 - Кваліфіковані консультації щодо пенсійного забезпечення під час виїзних прийомів громадян 2 6 - Кваліфіковані консультації щодо пенсійного забезпечення під час виїзних прийомів громадян 3 2 - Кваліфіковані консультації щодо пенсійного забезпечення під час виїзних прийомів громадян 4 1 - Кваліфіковані консультації щодо пенсійного забезпечення під час виїзних прийомів громадян

background Layer 1