Пропустити навігацію

Пряма телефонна лінія – це сучасна і ефективна форма взаємодії із громадянами

Жителі Тернопільщини мали змогу в черговий раз отримати кваліфіковані відповіді та роз’яснення на актуальні питання під час прямої телефонної лінії. В умовах пандемії коронавірусу такий формат комунікації є найбільш безпечним і зручним.

Про останні зміни в пенсійному забезпеченні, зокрема щодо запровадження електронних трудових книжок, введення електронних лікарняних листків непрацездатності, перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам з 1 квітня 2021 року, а також щодо мінімального страхового стажу, який необхідно мати для призначення пенсії за віком, умов виходу на пенсію пільгових умовах громадяни Тернопільщини мали змогу дізнатися під час прямої лінії із заступником начальника Головного управління Галиною Скрепецькою.

Разом із кваліфікованими роз’ясненнями фахівець Фонду надала громадянам інформацію про роботу вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, що дають змогу контролювати сплату внесків та зарахування страхового стажу, подавати документи для призначення пенсії в електронному вигляді.

DSC 1338 1024x730 - Пряма телефонна лінія – це сучасна і ефективна форма взаємодії із громадянами

background Layer 1