Пропустити навігацію

На Тернопільщині продовжують надавати пенсійні послуги на віддалених робочих місцях

Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області активно проводять виїзні прийоми громадян на віддалених робочих місцях, адже наближення якісних пенсійних послуг безпосередньо до громадян – серед пріоритетних завдань роботи Пенсійного фонду України.

Чергові прийоми громадян відбулись у Почаївській, Нараївській, Товстенській, Білецькій, Колиндянській об’єднаних територіальних громадах а також в селі Коцюбинці Васильковецької ОТГ.

Під час зустрічей мешканці громад цікавились питаннями пенсійного забезпечення, перерахунком пенсій з 01 липня 2021 року у зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму, переходу з одного виду пенсій на інший, запровадження електронних трудових книжок та електронних лікарняних листків непрацездатності тощо.

Також, спеціалісти Головного управління акцентували увагу присутніх на перевагах електронних сервісів Пенсійного фонду України, пояснили порядок реєстрації на вебпорталі та закликали активно користуватися сучасними послугами Фонду для швидкого отримання потрібної інформації.

1 - На Тернопільщині продовжують надавати пенсійні послуги на віддалених робочих місцях vyyiz - На Тернопільщині продовжують надавати пенсійні послуги на віддалених робочих місцях vyyizni - На Тернопільщині продовжують надавати пенсійні послуги на віддалених робочих місцях

background Layer 1