Пропустити навігацію

Прямі телефонні лінії в дії

Спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області провели чергові прямі телефонні лінії для жителів Гусятина, Кременця, Козови та Заліщиків. Такі заходи дають можливістю громадянам дізнатися актуальну інформацію про останні зміни в пенсійному законодавстві не відвідуючи сервісних центрів Фонду особисто.

Громадяни, які звернулися на телефонну лінію цікавились порядком обчислення і підтвердження страхового стажу для призначення пенсії, перерахунком пенсій з 01 липня 2021 року у зв’язку із зміною прожиткового мінімуму, підвищенням мінімального розміру пенсії по інвалідності внаслідок Чорнобильської катастрофи, введенням електронних лікарняних листків непрацездатності.

Окрім цього, спеціалісти Фонду роз’яснили, які чинники впливають на розмір майбутньої пенсії та наголосили на негативних наслідках отримання заробітної плати «у конвертах» для найманих працівників.

Також, працівники Головного управління зосередили увагу додзвонювачів на зручності сучасних дистанційних форм обслуговування, таких які надає вебпортал Пенсійного фонду України, замовлення довідок та документів, подання заяви на призначення або перерахунок пенсії, тощо.

4 - Прямі телефонні лінії в дії

background Layer 1