Пропустити навігацію

Консультації та роз’яснення під час прямих телефонних ліній!

Керівництво та спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області систематично проводять прямі телефонні «гарячі» лінії. Така форма спілкування допомагає мешканцям Тернопільщини отримати консультації та роз’яснення у зручному телефонному режимі, не звертаючись особисто до сервісних центрів.

Відповіді на свої запитання в черговий раз отримали жителі Бережан, Зборова, Монастириська та Тернополя.

Громадяни цікавилися перерахунками пенсійних виплат із 01 липня 2021 року у зв’язку із зміною прожиткового мінімуму, підвищенням мінімального розміру пенсій по інвалідності внаслідок Чорнобильської катастрофи, зарахуванням до стажу періодів підприємницької діяльності, зміною способу виплати пенсії, віком виходу на пенсію та величиною страхового стажу необхідного для виходу на пенсію у 2021 році.

Фахівці Фонду наголосили додзвонювачам про можливість отримання необхідної інформації дистанційно, через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України.

pryami 1 - Консультації та роз’яснення під час прямих телефонних ліній!pryami2 1024x765 - Консультації та роз’яснення під час прямих телефонних ліній!pryami3 - Консультації та роз’яснення під час прямих телефонних ліній!Pryami4 - Консультації та роз’яснення під час прямих телефонних ліній!

background Layer 1