Пропустити навігацію

Консультації з питань пенсійного забезпечення у телефонному форматі

Консультації з питань пенсійного забезпечення отримали жителі Борщова, Чорткова та Бучача. Спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області систематично проводяться роз’яснення для мешканців Тернопільщини у телефонному форматі, адже така форма спілкування сприяє більшій комунікації із населенням та надає можливість отримати відповіді на запитання не відвідуючи органи Фонду особисто.

Цікавились громадяни перерахунком пенсій військовослужбовцям, учасникам бойових дій та постраждалим учасникам Революції Гідності, питаннями підвищення мінімального розміру пенсій по інвалідності внаслідок Чорнобильської катастрофи, переваг одержання пенсій через банківські установи, переходу з одного виду пенсійної виплати на інший, порядку зарахування до страхового стажу періодів підприємницької діяльності.

Також спеціалісти Фонду інформували додзвонювачів про поетапне впровадження електронної форми листків непрацездатності з 1 червня 2021 року, які сформовані на підставі медичних висновків про тимчасову непрацездатність.

Разом із кваліфікованими роз’ясненнями працівники Фонду надали громадянам інформацію про роботу вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, який дає змогу зареєстрованим користувачам контролювати сплату внесків та зарахування страхового стажу, подавати документи для призначення пенсії в електронному вигляді.

1 3 - Консультації з питань пенсійного забезпечення у телефонному форматі

2 2 - Консультації з питань пенсійного забезпечення у телефонному форматі

background Layer 1