Пропустити навігацію

Кваліфіковані консультації щодо пенсійного забезпечення під час виїзних прийомів громадян

Для забезпечення доступності пенсійних послуг, спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області, відповідно до затверджених графіків, продовжують виїзні прийоми громадян на віддалених робочих місцях. Чергові консультації отримали жителі Білобожницької, Гримайлівської, Микуленецької, Більче-Золотецької, Нараївської, Саранчуківської, Залозецької, Коцюбинецької, Бережанської громад, а також села Дунаїв Кременецької громади, села Озеряни Борщівської громади, села Якимівці Лановецької громади та села Конюхи Козівської громади.

Фахівці Фонду надали місцевим мешканцям роз’яснення щодо перерахунку пенсій військовослужбовцям, учасникам бойових дій та постраждалим учасникам Революції Гідності, також питання підвищення мінімального розміру пенсій по інвалідності внаслідок Чорнобильської катастрофи, переваг одержання пенсій через банківські установи, переходу з одного виду пенсійної виплати на інший, порядку зарахування до страхового стажу періодів підприємницької діяльності. Разом з тим, громадяни цікавилися переліком документів, необхідних для призначення пенсії, залежності розміру пенсійної виплати від величини страхового стажу та заробітної плати, порядком виплати допомоги на поховання та недоотриманої пенсії.

Громадянам, які звернулися на прийом, спеціалісти Головного управління повідомили про зручну можливість призначення пенсії в автоматичному режимі та інші електронні послуги вебпорталу Пенсійного фонду України, котрі дають можливість вирішувати питання пенсійного забезпечення без відвідування сервісних центрів. Закликали користуватись сучасними електронними сервісами Фонду, щоб завжди бути в курсі важливих питань пенсійного забезпечення, а за виникнення потреби у фахових консультаціях звертатись до спеціалістів за телефонами гарячих ліній.

1 - Кваліфіковані консультації щодо пенсійного забезпечення під час виїзних прийомів громадян

2 - Кваліфіковані консультації щодо пенсійного забезпечення під час виїзних прийомів громадян

3 - Кваліфіковані консультації щодо пенсійного забезпечення під час виїзних прийомів громадян

4 - Кваліфіковані консультації щодо пенсійного забезпечення під час виїзних прийомів громадян

5 - Кваліфіковані консультації щодо пенсійного забезпечення під час виїзних прийомів громадян

7 - Кваліфіковані консультації щодо пенсійного забезпечення під час виїзних прийомів громадян

6 - Кваліфіковані консультації щодо пенсійного забезпечення під час виїзних прийомів громадян

 

background Layer 1