Пропустити навігацію

Послуги Пенсійного фонду – на крок ближчі для жителів Іване-Пустенської громади

Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області продовжує співпрацю із громадами Тернопільщини, щодо відкриття в них віддалених робочих місць для спеціалістів. Відтепер і жителі Іване-Пустенської громади зможуть отримати необхідні консультації та вирішити пенсійні питання за місцем проживання. У відкритті робочого місця взяла участь начальник відділу обслуговування громадян № 2 (сервісний центр) Галина Окопна.

Під час відкриття фахівці Фонду в області ознайомили присутніх із послугами, що надаватимуться у віддаленому робочому місці, надали роз’яснення майбутнім пенсіонерам щодо підготовки необхідних документів для призначення пенсій, пояснили як залежить стаж, набутий людиною за свою трудову діяльність, від сплати страхових внесків.

Громадяни, які завітали на захід, уже мали змогу отримати роз’яснення, найбільше їх цікавили питання перерахунку пенсій військовослужбовцям, учасникам бойових дій та постраждалим учасникам Революції Гідності, також питання перерахунків пенсійних виплат із 01 липня 2021 року у зв’язку із зміною прожиткового мінімуму, підвищення мінімального розміру пенсій по інвалідності внаслідок Чорнобильської катастрофи.

У ході спілкування Галина Окопна акцентувала увагу жителів громади на можливості отримання необхідної інформації дистанційно, що пропонує Фонд, зокрема через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

Novyj tochechnyj rysunok 2 - Послуги Пенсійного фонду – на крок ближчі для жителів Іване-Пустенської громади

background Layer 1