Пропустити навігацію

УМОВИ проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «Б» – начальника відділу з ретроконверсії  управління пенсійного забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України  в Тернопільській області (робоче місце – м. Збараж)

Додаток  1

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

наказ Головного управління

Пенсійного фонду України

в Тернопільській області

___ __________2021 року №___

 

 

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття посади державної служби

категорії «Б» – начальника відділу з ретроконверсії

 управління пенсійного забезпечення

Головного управління Пенсійного фонду України

 в Тернопільській області

(робоче місце – м. Збараж)

 

Загальні умови
Посадові обов’язки
1) Здійснювати безпосереднє керівництво відділом, спрямовувати його діяльність, організовувати та забезпечувати виконання функцій, покладених на відділ відповідно до законодавства, внутрішнього службового розпорядку Головного управління, визначати порядок роботи відділу, розподіляти роботу між працівниками відділу, нести персональну відповідальність, звітувати перед начальником управління  пенсійного забезпечення про виконання покладених на відділ завдань.

2) Організовувати роботу з оцифрування пенсійних справ та здійснювати контроль за проходженням пенсійних справ до їх передачі в центральний електронний архів.

3) Щомісячно розробляти графіки доставки проінвентаризованих пенсійних справ у відділ з ретроконверсії для проведення їх оцифрування, погоджувати їх з начальником управління пенсійного забезпечення та надавати на затвердження начальнику Головного управління.

4) Проводити контроль за проходженням пенсійних справ на всіх етапах оцифрування та забезпечувати скорочення термінів їх обробки.

5) Здійснювати щоденний моніторинг операцій оцифрування пенсійних справ. Проводити аналіз роботи спеціалістів відділу з ретроконверсії на всіх етапах оцифрування пенсійних справ. Здійснювати контроль за якістю проведення спеціалістами відділу документування сторінок пенсійної справи до відправлення їх в центральний електронний архів.

6) Надавати практичну, консультативну та методичну допомогу спеціалістам відділу з ретроконверсії щодо роботи з програмним забезпеченням АРМ «Ретроконверсія» та порядку проведення оцифрування пенсійних справ.

7) Узагальнювати, аналізувати та готувати інформаційні та аналітичні матеріали з питань, віднесених до компетенції відділу, вивчати негативні тенденції та надавати пропозиції керівництву щодо їх усунення. Направляти пропозиції розробнику щодо вдосконалення програмного забезпечення з оцифрування пенсійних справ АРМ «Ретроконверсія».

8) Співпрацювати з іншими структурними підрозділами Головного управління щодо забезпечення виконання завдань, покладених на відділ.

10) Забезпечувати в межах своєї компетенції дотримання законодавства про інформацію та доступ до публічної інформації та персональних даних. В межах своєї компетенції брати участь у проведенні семінарів, інших навчальних заходів.

11) Вносити керівництву управління пропозиції щодо заохочення працівників відділу, надання їм матеріальної допомоги, накладення на них стягнень за порушення трудової та виконавської дисципліни.

12) Забезпечувати виконання вимог законодавства про запобігання корупції.

13) Виконувати інші доручення начальника управління пенсійного забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

Умови оплати праці посадовий оклад – 7050 грн;

надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»; надбавка до посадового окладу за ранг відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» (зі змінами).

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду безстроково
Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі, та строк її подання 1) заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (зі змінами);

2) резюме за формою згідно з додатком 2-1, в якому обов’язково зазначається така інформація:

прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах у відповідній сфері, визначеній в умовах конкурсу, та на керівних посадах (за наявності відповідних вимог);

3) заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

Подача додатків до заяви не є обов’язковою.

4) копія Державного  сертифіката про рівень володіння державною мовою (витяг з реєстру Державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою), що підтверджує  рівень володіння державною мовою, визначений Національною комісією зі стандартів державної мови.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим в оголошенні вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Строк подання інформації – до 16:00  год. 

17 вересня 2021 року включно.

Додаткові (необов’язкові документи) заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби
Дата і час початку проведення тестування

 

 

 Місце або спосіб проведення співбесіди (із зазначенням електронної платформи для комунікації дистанційно)

22 вересня 2021 року, початок о 10:00 год.

м. Тернопіль, майдан Волі, 3

(електронне тестування за фізичної присутності).

 

м. Тернопіль, майдан Волі, 3 (проведення співбесіди за фізичної присутності).

 

Учасникам конкурсу при собі необхідно мати паспорт громадянина України або інший документ, який посвідчує особу та підтверджує громадянство України.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу Савка Галина Василівна

тел. (0352) 25 18 05, gu.ternopil@pfu.gov.ua

 

Кваліфікаційні вимоги

1 Освіта вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче магістра
2 Досвід роботи досвід роботи на посадах державної служби категорій “Б” чи “В” або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності
не менше двох років
3 Володіння державною мовою вільне володіння державною мовою
4 Володіння іноземною мовою
Вимоги до компетентності
  Вимога Компоненти вимоги
1 Управління організацією роботи – чітке бачення цілі;

– ефективне управління ресурсами;

–  чітке планування реалізації;

–  ефективне формування та управління процесами

2 Якісне виконання поставлених завдань – чітке і точне формулювання мети, цілей і завдань службової діяльності;

– комплексний підхід до виконання завдань, виявлення ризиків;

– розуміння змісту завдання і його кінцевих результатів, самостійне визначення можливих шляхів досягнення

3 Командна робота та взаємодія – розуміння ваги свого внеску у загальний результат (структурного підрозділу/державного органу);

–  орієнтація на командний результат;

– готовність працювати в команді та сприяти колегам у їх професійній діяльності задля досягнення спільних цілей;

– відкритість в обміні інформацією

4 Наставництво персоналу – здатність навчати та передавати здобутий професійний досвід колегам;

– орієнтація на формування і розвиток професійних компетентностей колег;

– сприяння адаптації працівників в колективі

5 Відповідальність – усвідомлення важливості якісного виконання своїх посадових обов’язків з дотриманням строків та встановлених процедур;

– усвідомлення рівня відповідальності під час підготовки і прийняття рішень, готовність нести відповідальність за можливі наслідки реалізації таких рішень;

– здатність брати на себе зобов’язання, чітко їх дотримуватись і виконувати

  Професійні знання  
  Вимога Компоненти вимоги  
  1 Знання законодавства Знання:

Конституції України;

Закону України «Про державну службу»;

Закону України «Про запобігання корупції»

та іншого законодавства

 
  2 Знання законодавства у сфері Знання:

Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування»;

Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб»;

Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»;

Закону України «Про судоустрій і статус суддів»;

Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»;

Закону України «Про прокуратуру»;

Закону України «Про державну службу»;

Постанова правління Пенсійного фонду України від 25.11.2005 № 22-1 «Про затвердження Порядку подання та оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування»;

Указів та розпоряджень Президента України, постанов Верховної Ради України, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів України, постанов правління Пенсійного фонду України, інших нормативно-правових актів з питань пенсійного забезпечення.

 
             

 

background Layer 1