Пропустити навігацію

Консультації онлайн: відповіді на актуальні запитання в телефонному режимі

Чергову пряму лінію провів заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Віталій Толуб’як.

Про останні зміни в пенсійному законодавстві, необхідний стаж для виходу на пенсію за віком у 2021 році, перерахунок пенсійних виплат військовослужбовцям, учасникам бойових дій та постраждалим учасникам Революції Гідності, переваги електронної трудової книжки, можливість зміни способу виплати пенсії, алгоритм дій оформлення електронного листа непрацездатності та як самостійно контролювати сплату страхових внесків роботодавцем, а відповідно і зарахування страхового стажу – на ці, та ряд інших запитань, відповіді в телефонному режимі отримали жителі Тернопільщини під час прямої телефонної лінії.

Разом із кваліфікованими роз’ясненнями фахівець Фонду надав додзвонювачам також інформацію і про нові послуги, які громадяни можуть отримати через вебпортал Пенсійного фонду України самостійно.

Проведення такого формату спілкування є надзвичайно актуальним, особливо в умовах карантину, адже громадяни мають змогу отримати відповіді на запитання та консультації щодо пенсійного забезпечення не виходячи з дому, без очікування та черг.

pryama liniya Tolubyak - Консультації онлайн:  відповіді на актуальні запитання в телефонному режимі

background Layer 1