Пропустити навігацію

Виїзні прийоми — зручна форма спілкування із громадянами об’єднаних територіальних громад

З метою забезпечення доступності для населення пенсійних послуг, спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області проводять прийоми громадян на віддалених робочих місцях в об’єднаних територіальних громадах.

Чергові виїзні прийоми громадян були проведені у Почаївській, Білецькій і Товстенській громадах Тернопільщини. У переважній більшості жителів цих населених пунктів цікавили питання умов виходу на пенсію та призначення пенсії на пільгових умовах, порядку підтвердження проблемного стажу роботи, проведення перерахунків пенсій працюючим пенсіонерам, визначення права на призначення пенсії та оформлення електронного пенсійного посвідчення.

У ході спілкування працівники Фонду ознайомили громадян із роботою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Також вони рекомендували використовувати його з метою економії часу на отримання актуальної інформації.

Окрім того, працівниками Головного управління були надані роз’яснення майбутнім пенсіонерам щодо переліку документів необхідних для призначення пенсій, а також залежності страхового стажу від фактичної сплати внесків.

vyyizni pryjomy 1024x767 - Виїзні прийоми — зручна форма спілкування із громадянами об’єднаних територіальних громад

background Layer 1