Пропустити навігацію

Відбулася зустріч фахівців Пенсійного фонду України із трудовим колективом «Ощадбанку»

Інформування працівників щодо нових форм і методів діяльності Фонду є невід’ємною частиною інформаційно-роз’яснювальної роботи. Чергова зустріч фахівців з питань пенсійного страхування відбулась в трудовому колективі акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» 07 вересня 2021 року у місті Ланівцях.

Під час зустрічі працівники сервісного центру надали роз’яснення присутнім щодо основ пенсійного законодавства, залежності розміру пенсії від заробітної плати та страхового стажу, порядку його обчислення та періодів, які визначені статтею 24 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

Спеціалісти Фонду, у ході спілкування з трудовим колективом звернули увагу на те, що на сьогоднішній день актуальною та, безперечно, важливою інформацією для працівників є введення електронних лікарняних та запровадження обліку трудової діяльності працівника в електронній формі в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціально страхування.

За допомогою електронного цифрового підпису кожен з нас в особистому кабінеті має можливість перевірити листок непрацездатності. Запровадження електронних трудових книжок, у свою чергу, дає можливість уповноваженим органам призначити пенсію без особистого звернення особи та збирати інформацію щодо її трудової діяльності. Такі сучасні способи ведення електронного документообігу є більш зручними та відповідають потребам сьогодення. Працівники сервісного центру під час розмови повідомили присутнім про те, що скористатися цими послугами можна за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України.

zustrich iz Oshhadbankom Lanivtsi - Відбулася зустріч фахівців Пенсійного фонду України із трудовим колективом «Ощадбанку»

background Layer 1