Пропустити навігацію

Жителі області отримують консультації щодо пенсійного забезпечення у телефонному форматі

Чергові прямі телефоні «гарячі лінії» було проведено спеціалістами відділів обслуговування громадян  для жителів міст Бучача, Борщова, Збаража та Чорткова. Такий формат роботи є актуальним та найбільш безпечним в умовах пандемії коронавірусу, адже громадяни мають змогу отримати відповіді на важливі запитання та консультації щодо пенсійного забезпечення не виходячи з дому.

Про останні зміни в пенсійному законодавстві, необхідний стаж для виходу на пенсію за віком у 2021 році, перерахунок пенсійних виплат військовослужбовцям, учасникам бойових дій та постраждалим учасникам Революції Гідності, переваги електронної трудової книжки та електронного листа непрацездатності – на ці, та ряд інших запитань, відповіді в телефонному режимі отримали жителі Тернопільщини під час прямих телефонних «гарячих ліній».

Разом із кваліфікованими роз’ясненнями фахівці сервісних центрів надали додзвонювачам інформацію про роботу вебпорталу Пенсійного фонду України та послуг, які можна отримати за його допомогою самостійно.

pryama liniya - Жителі області отримують консультації щодо пенсійного забезпечення у телефонному форматі pryama liniya 2 - Жителі області отримують консультації щодо пенсійного забезпечення у телефонному форматі

background Layer 1