Пропустити навігацію

Чергова зустріч із молоддю відбулась у Кременці

Молоде покоління — наше майбутнє! Від того, що ми покладемо в основу його розвитку які знання та навики воно отримає, безпосередньо залежить розбудова нашої держави. Працівники територіальних відділів обслуговування громадян активну роботу здійснюють у напрямку правового інформування населення Тернопільщини.

У черговий раз фахівець Фонду завітала в Кременецький медичний фаховий коледж імені Арсена Річинського. З метою всебічної обізнаності молодого покоління з усіма нормами чинного законодавства, щодо соціального страхування працівник відділу обслуговування громадян провела інформаційну зустріч у цьому навчальному закладі.

Під час заходу вона мала можливість ознайомити присутніх із поняттям заробітної плати в “конверті” та які її негативних наслідків, переваг офіційного працевлаштування та укладення трудового, цивільно-правового договорів, розміру пенсії в залежності від страхового стажу та сплати страхових внесків, порядку обчислення страхового стажу, недоліків і ризиків тіньової зайнятості тощо. Також працівник Фонду основну увагу студентів зосередила на перевагах легальної зайнятості та наголосила присутнім на важливості укладення трудових договорів з роботодавцями під час прийняття на роботу, звернула увагу присутніх на можливості ведення електронних трудових книжок працівників. Студенти також отримали інформацію про послуги, які можна отримати за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України, зокрема, щодо можливостей контролю свого страхового стажу.

Такі заходи проводяться для того, щоб дати можливість молоді зрозуміти, що необхідно працювати офіційно. Подбати про своє майбутнє має кожен свідомий громадянин. Молоде покоління має розуміти, що отримуючи заробітну плату в “конверті” — позбавляє себе майбутнього та того соціального захисту який гарантований державою.

Працівник територіального відділу обслуговування громадян також відповіла на усі поставлені запитання студентами, запропонувала їм та викладацькому складу цього закладу скористатися послугами Пенсійного фонду України через вебпортал та поділитися почутою інформацією із своїми рідними та близькими. Спеціаліст Фонду також запросила усіх бажаючих відвідати відділ обслуговування громадян який працює у місті Кременці.Kremenets 769x1024 - Чергова зустріч із молоддю відбулась у Кременці

background Layer 1