Пропустити навігацію

Мешканці Бережан отримали корисну інформацію щодо зручності отримання пенсії через банківські установи

Працівники структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області активно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу. Забезпечення населення актуальною та важливою інформацією – це один із головних напрямків роботи Фонду. Обізнана людина зможе захистити свої права і зробити доступнішими для себе будь-які послуги.

Чергову зустріч фахівець відділу обслуговування громадян, що у місті Бережани, провела із відвідувачами акціонерного товариства “Державний ощадний банк України” в приміщенні банку. Під час розмови спеціаліст поінформувала відвідувачів про зручність та переваги отримання пенсії через банківські установи. Виплата пенсій таким шляхом є більш зручною та відповідає світовим тенденціям.

Працівник відділу обслуговування громадян звернула увагу присутніх, що відкриття і обслуговування рахунків є безкоштовним, з них можна зняти як усю зараховану суму, так і її частину. За допомогою банківської платіжної картки вони мають можливість оплатити за комунальні послуги, купити ліки та розрахуватися за товари в магазинах. Отримувати пенсійні виплати через банк зручно також працюючим пенсіонерам, оскільки більшості з них нараховують заробітну плату саме через банківські установи.

Жителі міста Бережани також отримали інформацію щодо послуг, якими можна скористатися за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України. Призначення пенсії в “один дотик” дає можливість дистанційно подати необхідні документи та заяву на призначення або її перерахунок. Користуватися послугами Фонду через вебпортал – зручно та доступно для кожного з нас!

Berezhany zustrich z naselennyam 1024x768 - Мешканці Бережан отримали корисну інформацію щодо зручності отримання пенсії через банківські установи

background Layer 1