Пропустити навігацію

СТАН РОБОТИ З ПЕРСОНАЛОМ станом на 01.10.2020

Станом на 01 жовтня 2020 року в Головному управлінні діє штатний розпис, що передбачає 592 штатні одиниці.

Фактична чисельність працівників по області нині становить 557 осіб, з них 534 державних службовців та 23 службовці та робітники.

Укомплектування кадрами складає 94,1%, плинність кадрів складає 4,1%, наявні 35 вакансій. Керівні посади категорії «Б» займають 145 працівників (24,3%), 389 осіб займають посади категорії «В» (70,2%) (головні спеціалісти, провідні спеціалісти, спеціалісти); є також 23 посади, що не належать до посад державної служби.

Із загальної кількості державних службовців повну вищу освіту мають 517 працівників (92,8%), 393 працівники (76,1%) мають економічну освіту, 33 працівники (5,85%) – юридичну, 55 працівників (9,7%) – технічну, є 41 магістр державного управління (7,1%). Одному працівнику присвоєно почесне звання «заслужений».

Упродовж січня вересня 2020 року в Головному управлінні відбувся конкурс на зайняття 9-ти вакантних посад державної служби: одну категорії “Б” та на 8 посад категорії “В”. Про участь у конкурсі заявили 50 кандидатів. За результатами конкурсу було визначено 9 переможців, які з дотриманням процедури були призначені на посади. Також було визначено повторно двох переможців конкурсу, які теж призначені на посади державної служби. Загалом у першому півріччі призначений призначений 21 працівник, 13 державних службовців припинили державну службу.

На виконання постанови правління Пенсійного фонду України від 12.03.2020 № 4-1 «Про організацію проведення професійних тренінгів для державних службовців територіальних органів Пенсійного фонду України», 37 працівників Головного управління взяли участь у професійних тренінгах з визначеного напрямку професійної діяльності. За результатами тестування та після оцінки рівня отриманих знань, умінь та навичок всі слухачі професійних тренінгів були визначені внутрішніми тренерами.

З метою підвищення фахового рівня працівників Головного управління, передачі їм професійних знань та формувань необхідних для практичної роботи навичок та умінь, отримання досвіду підсумовувати отриману інформацію та передачі її іншим державним службовцям, застосування отриманих знань на практиці, здійснення обміну досвідом між державними службовцями, які працюють в одному напрямку роботи внутрішніми тренерами Головного управління проведено 32 тренінги за відповідними напрямками професійної діяльності, по завершенню яких проведено тестування з метою визначення рівня отриманих знань.

Внутрішні тренери здійснили підсумковий контроль отриманих слухачами знань. Загалом працівники Головного управління взяли участь у внутрішніх тренінгах, заповнили анкети для проведення моніторингу якості навчання та пройшли тестування 3223рази.

На виконання листа Міністерства цифрової трансформації №1/04-6-1412 від 31.03.2020, з метою опанування цифрових навичок за новим сучасним форматом щодо особливостей функціонування безкоштовних сервісів Google для використання в професійній діяльності та повсякденному житті, працівників Головного управління пройшли онлайн курс «Цифрова грамотність для державних службовців», та отримали відповідні сертифікати, які долучені до особових справ.

background Layer 1