Пропустити навігацію

Отримуйте пенсійні послуги в оновленому сервісному центрі в місті Збаражі!

Отримати пенсійні послуги в зручних та комфортних умовах відтепер громадяни мають можливість у відділі обслуговування громадян № 8  (сервісному центрі) розташованому у місті Збаражі, який облаштований за сучасними вимогами архітектурної та інформаційної доступності як для пенсіонерів так і для осіб із особливими потребами.

Спеціалісти цього сервісного центру надають більше чотирьох тисяч пенсійних послуг у рік та обслуговують не лише мешканців громади, а й інших регіонів, адже Пенсійним Фондом України забезпечено принцип екстериторіальності що дає змогу обслуговувати громадян, незалежно від їх місця проживання.

Незважаючи на те, що більшість послуг із питань пенсійного страхування можливо отримати з дому через онлайн-сервіси, переважна більшість громадян все таки особисто звертається до сервісного центру. Для того щоб відвідування було доступним і комфортним для всіх категорій населення, вхід приміщення облаштовано зручним пандусом, для людей з порушеннями зору встановлена тактильна навігація, вивіски та таблички продубльовано шрифтом Брайля, наявна аптечка, встановлено кулер з водою та санітайзери.

В залі очікування розташовано термінал електронної черги, монітор на якому транслюються новини та ролики щодо пенсійної тематики. Також інформація про зміни в пенсійному законодавстві та електронні послуги розміщена на інформаційних стендах та в буклетах, розташованих на стійках. У приміщенні сервісного центру облаштовано робоче місце з доступом до мережі Інтерет, що надає змогу відвідувачам зайти в свій особистий кабінет або ж отримати допомогу в реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

В свою чергу, робоча зона, де безпосередньо здійснюється обслуговування громадян також облаштована новими меблями та сучасною офісною технікою, що створює можливість якісного надання пенсійних послуг відвідувачам.

Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області і надалі продовжує роботу щодо оновлення та облаштування сервісних центрів, відповідно до Єдиних стандартів обслуговування громадян.

Zbarazh - Отримуйте пенсійні послуги в оновленому сервісному центрі в місті Збаражі!zbarazh 2 - Отримуйте пенсійні послуги в оновленому сервісному центрі в місті Збаражі!

background Layer 1