Пропустити навігацію

Із щирими вітаннями з нагоди 100-річного ювілею!

З особливою повагою та шаною спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області вітають пенсіонерів, вік яких сягнув 100 років.

У ці дні ще одна жителька Тернопільщини, а саме Марія Меняйленко із міста Тернопіль відзначила 100-річний ювілей. У кожного довгожителя своя історія та свої секрети довголіття. Вони пройшли не легкий життєвий шлях, довелося пережити війни, переслідування, репресії і виборювання незалежності України. Ці люди можуть служити прикладом відданості народові, своїй родині, нашій Україні.

Марія Корніївна народилася у Сумській області, пройшла війну медсестрою. З 1954 року проживає у місті Тернополі. Багато років працювала у тернопільському закладі дошкільної освіти старшою медсестрою. Виховала сина, двох онуків і одну правнучку.

З нагоди поважної дати, до ювілярки з вітаннями завітали спеціалісти відділу обслуговування громадян (сервісного центру) № 11 разом із міським головою міста Тернополя Сергієм Надалом та представниками органів місцевої влади.

Фахівці Фонду вручили іменинниці квіти та побажали довгих років життя, родинного затишку, а також радості та щоденної турботи від рідних.

На сьогоднішній день, на Тернопільщині проживає 42 сторічних ювіляри, зокрема, четверо з них у місті Тернополі.

100 r - Із щирими вітаннями з нагоди 100-річного ювілею! 100 - Із щирими вітаннями з нагоди 100-річного ювілею!

background Layer 1