Пропустити навігацію

На прямому телефонному зв’язку керівництво Головного управління

Для вирішення нагальних питань щодо пенсійного забезпечення для жителів Тернопільщини відбулася пряма телефонна «гаряча лінія». В черговий раз на запитання додзвонювачів відповідала перший заступник начальника Головного управління — Алла Якубовська.

В переважній більшості громадяни цікавилися питаннями щодо перерахунків їх пенсійних виплат з 01 грудня 2021 року в зв’язку зі збільшенням розміру мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму; запланованих перерахунків пенсійних виплат у 2022 році та для яких категорій населення вони будуть здійснюватись та щодо майбутньої індексації пенсії.

Алла Якубовська також інформувала додзвонювачів про послуги, якими вони можуть скористатися дистанційно за допомогою вебпорталу Пенсійного Фонду України та отримати усю інформацію в їх особистому кабінеті.

Прямі телефонні «гарячі лінії» — це зручний спосіб комунікації із Фондом, адже надає можливість отримати відповіді та кваліфіковані роз’яснення без очікування та черг, не відвідуючи відділи обслуговування громадян особисто.

DSC 1831 1024x683 - На прямому телефонному зв’язку керівництво Головного управління

background Layer 1