Пропустити навігацію

Зустріч у форматі «круглого столу» із керівниками архівних установ

Працівниками Головного управління проводиться активна комунікація із різними підприємствами, установами та організаціями Тернопільської області. Однією із таких форм спілкування є організація зустрічей у форматі «круглого столу», під час яких обговорюються актуальні питання у сфері пенсійного страхування.

Начальник відділу з питань відрахувань з пенсій управління пенсійного забезпечення Наталія Костюк провела засідання «круглого столу» із заступником директора державного архіву Тернопільської області Світланою Найчук та начальником архівного відділу Кременецької районної державної адміністрації Марією Скалій.

Метою даної зустрічі було налагодження співпраці та забезпечення поінформованості населення щодо порядку надання громадянам архівних довідок про реорганізацію суб’єктів господарювання у 90-роках, а також про надання архівних довідок про стаж роботи зі шкідливими та важкими умовами праці.

Разом з тим, учасники заходу обговорили питання, які виникають під час перевірок довідок для призначення пенсій, наданих архівними установами. А також необхідність дотримання вимог щодо збереження архівних документів та порядку їх передачі до архівних установ у випадках ліквідації або реорганізації підприємств.

За підсумками засідання «круглого столу» присутні визначили напрями подальшої співпраці, зокрема, щодо вирішення проблемних питань, які виникають під час виконання запитів соціально-правового характеру, в тому числі спрямовані на пенсійне забезпечення.

1 8 - Зустріч у форматі «круглого столу» із керівниками архівних установ

background Layer 1