Пропустити навігацію

Сервісний центр в місті Борщові розпочав роботу в новому приміщенні

Керівництво Головного управління взяло участь у відкритті нового приміщення відділу обслуговування громадян № 2 (сервісного центру) в місті Борщеві, приведеного до єдиних стандартів Пенсійного фонду України.

Оновлений сервісний центр – розпочав свою роботу в приміщенні, де – відкритий просторий зал поєднує зону обслуговування і зону очікування. Громадяни отримують послуги та кваліфіковані консультації і роз’яснення від компетентного персоналу, відповідно до стандартів Фонду. Робочі місця працівників Головного управління обладнані сучасною технікою, з можливістю доступу до вебпорталу електронних послуг.

В облаштованій зоні очікування громадяни можуть ознайомитися із новинами та актуальною інформацією в чинному пенсійному законодавстві, а також переглянути інформаційні соціальні ролики. Тут також розташовано окреме робоче місце, де є можливість скористатися переліком електронних послуг через вебпортал Фонду.

Під час відкриття нового приміщення сервісного центру в місті Борщеві начальник Головного управління – Ігор Москалик ознайомив присутніх із діяльністю Фонду спрямованою на покращення надання послуг для громадян, новинами в пенсійному законодавстві.

Разом з тим, заступник начальника Головного управління – Галина Скрепецька повідомила присутнім, що сервісні центри працюють, відповідно до встановлених стандартів обслуговування громадян. Послуги Фонду є доступними для кожного з них, консультування громадян відбувається у день звернення, а прийом здійснюється кваліфікованими спеціалістами.

Керівник оновленого сервісного центру – Галина Окопна наголосила, що кожен відвідувач може в будь-який зручний для нього час отримати пораду, підтримку та допомогу з питань пенсійного забезпечення.

На завершення керівник Головного управління подякував працівникам сервісного центру за проведену роботу та підготовку до відкриття нового приміщення.

Ми створюємо новий простір для того щоб Ви могли отримати вчасно та якісно послуги не лише в комфортних умовах, через вебпортал електронних послуг, а також через мобільний додаток «Пенсійний фонд України».

1 11 - Сервісний центр в місті Борщові розпочав роботу  в новому приміщенні

2 6 - Сервісний центр в місті Борщові розпочав роботу  в новому приміщенні

background Layer 1