Пропустити навігацію

Інформація щодо проведення закупівлі “Охоронні послуги ( послуги з охорони приміщень) (фізична охорона))”

Інформація щодо проведення закупівлі Охоронні послуги ( послуги з охорони приміщень) (фізична охорона))

(ідентифікатор закупівлі UA – 2022-01-13-003483-с):

1) Замовник: Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській

області, м. Тернопіль, Майдан Волі, 3;

2) Назва предмету закупівлі Охоронні послуги ( послуги з охорони приміщень ) (фізична охорона)) -код ДК 021:2015- 79710000-4

3) КЕКВ 2240 «Оплата послуг ( крім комунальних)»;

4) Процедура закупівлі: переговорна процедура;

5) Вид предмету закупівлі: закупівля послуг;

6) Термін надання послуг – з 01.02.2022 по 31.12.2022 року;

7) Очікувана вартість закупівлі: 128800 грн. з ПДВ;

8) Джерело фінансування: кошти Пенсійного фонду.

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

Характеристики послуг Відповідність,

так / ні

Примітка
1 2 3 4
1 Здійснення постійного контролю за дотриманням працівниками та відвідувачами Замовника Правил пропускного та внутрішньооб’єктового режиму, запобігання несанкціонованому проникненню сторонніх осіб на об’єкт.    
2 Забезпечення охорони обладнання, майна та матеріальних цінностей, що знаходяться на об’єкті охорони, і передані під охорону Замовником.    
3 Здійснення на об’єкті контролю за винесенням та внесенням (вивезенням та ввезенням) обладнання, майна і матеріальних цінностей з території чи на територію об’єкту.    
4 Попередження виникнення конфліктних ситуацій, що створюють загрозу для безпеки об’єкту охорони, припинення протиправних дій осіб, що спрямовані проти майна Замовника, чи громадського порядку на території об’єкту.    
5 Попередження та унеможливлення проникнення на територію об’єкта, що охороняється, сторонніх осіб, а також осіб в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.    
6 Інформування замовника, оперативних підрозділів національної поліції, аварійно-рятувальних підрозділів ДСНС України та інших оперативних служб міста у випадку виникнення порушень в нормальній роботі, виявлених порушень законодавства, позаштатних або надзвичайних ситуацій на об’єкті, який охороняється. При виникненні надзвичайних ситуацій – залучення до евакуації працівників та відвідувачів з об’єкта.    
7 Забезпечення дотримання Правил внутрішньооб’єктового режиму, спрямованих на забезпечення режиму секретності, встановленого в установі.    
8  Забезпечення видачі та контролю здачі ключів від службових кабінетів.    
9 Охорона об’єкта згідно графіку.    
10. Здійснення періодичного патрулювання прилеглої території з метою виявлення сторонніх осіб та автомобілів, що незаконно перебувають на території.    
11 Забезпечення належного порядку на своєму посту згідно з діючим законодавством і встановленими правилами поведінки, підтримання належного порядку на об’єкті Замовника, прилеглій території, прийняття попереджувальних та своєчасних заходів з виявлення та припинення правопорушень та злочинів.    
12 Учасник повинен здійснювати оплату праці персоналу з урахування Закону України “Про держбюджет на 2022 рік” та Закону України “Про оплату праці”.    
13 Оснащення охоронників спецзасобами і наявність уніформи, яка має відповідати кліматичним умовам періоду несення служби на посту охорони.    
14 Проведення Замовником незалежної оцінки діяльності кожного охоронника, в разі незадовільної оцінки, заміна даного охоронника.    
15 До несення служби Учасник повинен залучати досвідчених працівників, які відповідають кваліфікаційним вимогам згідно встановлених Ліцензійних умов провадження охоронної діяльності, зі стажем роботи не менше 2-х років та які перебувають в трудових відносинах з Учасником.    

Перелік та графік охорони приміщень, що знаходяться під охороною

(Об’єкт охорони –Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області ,

адреса:46002, м. Тернопіль, Майдан Волі, 3)

п/п

Найменування та місцезнаходження Об’єкту охорони Час охорони “від-до” у дні Примітка
Робочі

 

Передвихідні

 

 

Вихідні

 

Передсвяткові

Святкові
  Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області (46002,

м. Тернопіль, Майдан Волі, 3)

 07 год. 30 хв. до 18 год. 00 хв.;

 

 07 год. 30 хв. до 17 год. 00 хв.

 

 

Робочий день скорочено на 1 год

 

 
               
background Layer 1