Пропустити навігацію

Отримуйте фахові консультації у телефонному режимі!

З метою забезпечення громадян актуальною інформацією спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області регулярно проводяться прямі телефонні «гарячі лінії». Чергові консультації у такому режимі отримали громадяни від фахівців відділів обслуговування громадян № 8, № 5, № 7 та № 11 (сервісних центрів) міст Збараж, Зборів, Ланівці та Тернопіль.

Більшість додзвонювачів цікавилися переліком необхідних документів для призначення пенсії; стажем для отримання пенсійних виплат; умовами виходу на пенсію багатодітних матерів та матерів дітей з інвалідністю з дитинства; визначенням розміру пенсії по втраті годувальника; порядком виплати допомоги на поховання та недоотриманої пенсії; зарахуванням стажу особам, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та отримують допомогу по безробіттю і можливістю виходу на пенсію за віком після досягнення 63 років, а також перерахунком пенсійних виплат з 01 січня 2022 року.

Разом з тим, фахівці Фонду повідомили додзвонювачам про те, що вони самостійно можуть дізнатися інформацію щодо страхового стажу, сум нарахованої заробітної плати через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України. За допомогою такого ресурсу зареєстрована особа може знайти необхідні дані щодо заяви на автоматичне призначення пенсії, способу вирахування суми майбутньої пенсійної виплати, а також переглянути список банків, уповноважених на виплату пенсій.

Прямі телефонні «гарячі лінії» – найкращий спосіб дистанційного вирішення більшості питань пенсійного страхування, адже це не лише зручно та оперативно, а й безпечно в умовах пандемії.

4 3 - Отримуйте фахові консультації у телефонному режимі! 7 1 - Отримуйте фахові консультації у телефонному режимі!

background Layer 1