Пропустити навігацію

Інформація щодо проведення закупівлі «Постачання теплової енергії в гарячій воді за адресою: вул. Кривоноса, 10, м.Тернопіль»

Інформація щодо проведення закупівлі «Постачання теплової енергії в гарячій воді за адресою: вул. Кривоноса, 10, м.Тернопіль»

(ідентифікатор закупівлі UA – 2021-12-24-007053-b):

1) Замовник: Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській

області, м. Тернопіль, Майдан Волі, 3;

2) Назва предмету закупівлі папір для друку (код ДК 021:2015- 09320000-8

пара, гаряча вода та пов’язана продукція;

3) КЕКВ 2271 «Оплата теплопостачання»;

4) Процедура закупівлі: переговорна процедура закупівлі (скорочена);

5) Вид предмету закупівлі: закупівля послуг (1 послуга (40 Гкал.);

6) Термін постачання теплової енергії з 01.01.2022 по 31.12.2022;

7) Очікувана вартість закупівлі: 117000,00 грн. з ПДВ;

8) Джерело фінансування: кошти Пенсійного фонду.

Відповідно до пункту другого частини другої статті 40 Закону України “Про публічні закупівлі”, а саме у зв’язку із відсутністю конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи.

Згідно зведеного переліку суб’єктів природних монополій КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» ТМР займає монопольне становище на ринку транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами в межах міста Тернополя, яке забезпечує його опалювання та гаряче водопостачання. Будь-які інші теплокомунікації, які могли б бути підведеними до приміщення Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області за адресою: вул. Кривоноса, 10, м.Тернопіль та забезпечити його тепловою енергією, на даний час відсутні.

КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» ТМР має відповідні ліцензії та дозволи на надання послуги з постачання теплової енергії та є єдиним постачальником у відповідній локації. Будь-які альтернативи щодо закупівлі даних послуг в інших підприємств – відсутні.

 

background Layer 1