Пропустити навігацію

Працюємо в режимі прямих телефонних «гарячих ліній»!

Громадяни Тернопільщини у зручному форматі без особистого відвідування сервісних центрів отримали відповіді на актуальні запитання щодо пенсійного забезпечення під час прямої телефонної «гарячої лінії». В черговий раз на дзвінки додзвонювачів відповідав заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Володимир Івахов.

Про мінімальний страховий стаж, який необхідно мати для призначення пенсії за віком у 2022 році; заплановану індексацію пенсії у березні поточного року; порядок дій для подачі заяви на перерахунок пенсії; умови призначення пенсії на пільгових умовах; порядок виплати недоотриманої пенсії та допомоги на поховання — на ці та ряд інших запитань відповів Володимир Івахов.

Під час спілкування з додзвонювачами заступник начальника Головного управління також інформував їх про можливість взаємодії з Фондом онлайн через вебпортал електронних послуг або мобільний додаток. За допомогою електронних сервісів застрахована особа, роботодавець або одержувач пенсії може, не відвідуючи сервісні центри, скористатись практично повним переліком послуг, які надаються органами Пенсійного фонду.

Такий формат роботи забезпечує дистанційну комунікацію із жителями Тернопільської області та надає можливість громадянам оперативно отримувати кваліфіковані відповіді на поставлені запитання.

pryama liniya Ivahov - Працюємо в режимі прямих телефонних «гарячих ліній»!

background Layer 1